miteco-forum-naslovna

IV Međunarodni MITECO Forum
27. novembar 2014.
Hotel Crowne Plaza

Prijavite se

 

 

  • Miteco Forum 2014
  • O Forumu
  • Beograd - grad domaćin
  • Kontakt

IV Međunarodni MITECO Forum

Kompanija MITECO Kneževac organizuje četvrti put u Beogradu međunarodni MITECO Forum sa porukom
„Budućnost vas pita".

Vodič

Uz pomoć MITECO Forum vodiča budite u toku sa novim idejama i tehnološkim inovacijama u domenu upravljanja otpadom.

Program

Uz program za IV Međunarodni MITECO Forum budite na pravom mestu u pravo vreme i saznajte novine u oblasti upravljana otpadom.

Prezentacije

Kroz prezentacije i radove iz zemlje i inostranstva, imate priliku da steknete nova iskustva i čujete relevantne informacije.

Galerija

Fotografije sa MITECO Foruma. Pogledajte kako je sve izgledalo prethodnih godina i pronađite svoje ovogodišnje fotografije.

O Forumu

Na MITECO Forumu biće predloga o mogućnostima da se na Balkanu više investira u oblast životne sredine i upravljanje otpadom.

Organizator

Kompanija MITECO Kneževac i ove godine će se potruditi da otvori aktuelna pitanja koja se reflektuju u oblasti upravljanja otpadom.

Istorijat

MITECO Forum se svake treće godine bavi najaktuelnijim temama iz oblasti zaštite životne sredine i upravljanja otpadom.

Uvodna reč

Tradicionalno MITECO Forum godinama unazad je u fokus stavljao nove ideje, tehnološke inovacije u domenu upravljanja otpadom.

Arhiva

Zavirite u svet MITECO arhive i osetite delić atmosfere tokom prethodnih foruma, simpozijuma i okruglih stolova održanih u Beogradu.

Beograd - Grad domaćin

Beograd je prestonica srpske kulture, obrazovanja i nauke. Energija koju Beograd i njegovi žitelji stvaraju, čini da ovaj grad nikada ne spava.

O Beogradu

Beograd je oduvek bio mesto gde su se ukrštali putevi različitih carstva, gde se istorija pisala, a kultura različitih naroda preplitala.

Smeštaj

Ukoliko odlučite da odsednete u Beogradu, predlažemo hotele koji se nalaze u blizini održavanja IV Međunarodnog MITECO Foruma.

Lokacija foruma

IV Međunarodni MITECO Forum, koji organizuje kompanija MITECO Kneževac, će se održati u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.

Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na MITECO Forumu, molimo Vas da kontaktirate MITECO organizacioni odbor.

Prijavite se

Prijavite se na MITECO Forum i saznajte sve o najaktuelnijim temama iz oblasti zaštite životne sredine i upravljanja otpadom.

Postanite sponzor

Postanite i Vi sponzor IV Međunarodnog MITECO Foruma i na taj način pomozite investiranju u oblasti upravljanja otpadom.

Postavite pitanje

Postavite pitanje MITECO stručnom timu i saznajte na koji način mladima možete omogućiti da odrastaju u zdravijoj životnoj sredini.

 

grad beograd

miteco beograd

Logoverwendung WE 2014

cargo-partner

cargo-partner

 

Kompanija MITECO Kneževac četvrti put organizuje međunarodni MITECO Forum sa porukom „Budućnost vas pita". Ovogodišnji forum u fokus stavlja neke od brojnih globalnih izazova društva, od odgovora na klimatske promene, odnosa prema životnoj sredini u procesu reindustrijalizacije do neoindustrijalizacije sa integrisanim principom održivosti.

MITECO Forum kao platforma edukativnog delovanja u upravljanju životnom sredinom potvrđuje potrebu za regionalnom saradnjom u rešavanju ekoloških problema u vidu edukacije i razmene informacija, a sve u cilju postizanja bolje, lepše i zdravije budućnosti za buduća pokoljenja.

Forum je posvećen stručnoj javnosti, kompanijama, predstavnicima lokalnih samouprava i zainteresovanim pojedincima koji svojim delovanjem žele da utiču na zdraviju budućnost.

Na ovogodišnjem Forumu u okviru dva debatna bloka bavićemo se sledećim temama:

  • KLIMATSKE PROMENE I UPRAVLJANJE OTPADOM
  • (RE)INDUSTRIJALIZACIJA

Utisci učesnika sa prethodnih foruma

Dušan Stokić
Centar za zaštitu životne sredine
dusan-stokic

Organizatori uspevaju da animiraju i na jednom mestu okupe sve ključne faktore kreiranja i razvoja tržišta i politike zaštite životne sredine

Vladan Stepanović
Ekspert - učesnik foruma
vladan-scepanovic

Aktuelne teme, novi trendovi i savremen pristup problematici upravljanja otpadom bili su i ostali najvažnija karakteristika MITECO foruma.

Hristina Stevanović Čarapina
Koordinator projekata u UNIDO
hristina-stevanovic-carapina

Upravljanje opasnim otpadom je gorući problem u Srbiji. Svaka aktivnost koja je usresređena na rešavanje ovog problema je doprinos održivom razvoju države.