Potrebno je organizovati transport za Vaš opasan, neopasan otpad ili robu? Ova aktivnost zahteva pribavljanje niza dozvola prema zakonu i pravilnicima, sertifikovanu ambalažu i prevoz u odgovarajućim vozilima.

Zašto ne olakšate sebi poslovanje? Angažujte pouzdano preduzeće za transport Vašeg tereta.

Mi vršimo domaći i međunarodni transport opasnog i neopasnog otpada i ADR transport robe u Republici Srbiji. Pribavljamo za Vas sve potrebne dozvole, saglasnosti i osiguranja. Vaš otpad pakujemo u UN sertifikovanu ambalažu i prevozimo ga teretnim vozilima uz notifikaciju.

Ekspertski tim naše kompanije razmotriće uslove Vašeg slučaja, saslušati Vaše zahteve i predložiti najpogodniji načini transporta. Imamo mogućnost privremenog skladištenja otpada u našoj transfer stanici, kao i skladištenja robe i otpada u našem carinskom magacinu.

Koristeći naše iskustvo u međunarodnom transportu opasnog otpada unapredićete svoje poslovanje.

Od nas očekujte pouzdana i ekonomična rešenja za transport Vaše robe, opasnog i neopasnog otpada.

Transportujte robu i otpad pod povoljnim uslovima

Mi razumemo Vaše potrebe i imamo rešenje za domaći i međunarodni transport opasnog, neopasnog otpada i robe pod povoljnim uslovima.

Usluga prevoza robe, opasnog i neopasnog otpada kod nas obuhvata:      

  • povoljnu cenu transporta,
  • izvršenje usluge transporta na stručan i pouzdan način,
  • potpunu usklađenost sa zakonom,
  • upravljanje teretom strogo vodeći računa o očuvanju životne sredine,
  • iskustvo u skladištenju i transportu robe, opasnog i neopasnog otpada.

Sa nama ste sigurni da će Vaš teret pravovremeno i bezbedno stići na željenu adresu.

Kako vršimo transport

Obezebedili smo povoljne uslove javnog prevoza robe, opasnog i neopasnog otpada uz pribavljanje svih potrebnih dozvola, saglasnosti i osiguranja i potpuno poštovanje zakonskih propisa.

Transport i prijem robe pod carinskim nadzorom, kao i prijem opasnog i neopasnog otpada vršimo u skladu sa zakonom uz sve potrebne dozvole. Otpad privremeno skladištimo u transfer stanici i transportujemo u inostranstvo na odgovarajući način u zavisnosti da li je u pitanju vangabaritni, rasuti, tečni ili čvrsti teret.

Prevoz robe koja je klasifikovana kao opasan otpad vršimo prema ADR-u, tj. u specijalno opremljenim vozilima sa sertifikovanim vozačima. Preuzetu robu osiguravamo.

Jedini u Srbiji vršimo rečni transport opasnog otpada. Takvim inovativnim pristupom ispunjavamo evropske standarde u oblasti zaštite životne sredine i održivog korporativnog poslovanja.

Sve procedure koje primenjujemo i uputstva koja pružamo jednostavno ćete integrisati u svoj  sistem upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu.

Organizujte transport kod nas

Uputite nam zahtev za transport robe, opasnog ili neopasnog otpada, a mi ćemo organizovati transport robe i otpada, ili prijem Vašeg otpada u transfer stanicu i međunarodni transport opasnog otpada.

Ukoliko transportujete otpad, potrebno je da imate izveštaj o ispitivanju otpada. Ako ovaj dokument nemate, mi ćemo ga pribaviti za Vas.

Ukoliko je roba ili otpad pod carinskim nadzorom, potrebno je da pripremite svu dokumentaciju. Ukoliko Vaš otpad nije pod carinskim nadzorom, možemo mi izraditi svu potrebnu dokumentaciju za Vas i pružimo Vam pomoć pri najavi kretanja opasnog otpada.

1. Izveštaj o ispitivanju otpada

Prema Zakonu o upravljanju otpadom proizvođač otpada dužan je da poseduje izveštaj o ispitivanju otpada kojim se utvrđuju karakteristike otpada, kao i eventualno prisustvo opasnih materija u njemu.

Ako nemate izveštaj o ispitivanju otpada, mi ćemo pribavljanje ovog dokumenta uvrstiti u svoju ponudu.

2. Kontaktirajte nas

Kako biste transportovali robu ili otpad kod nas, obratite nam se, a mi ćemo Vas provesti kroz sve zakonske i druge relevantne procedure i neophodnu dokumentaciju.
Kretanje Vašeg tereta biće dokumentovano u  skladu sa zakonom.
U kratkom roku razmotrićemo Vaš slučaj i zahteve i dati najpovoljniji predlog za prevoz Vašeg opasnog ili neopasnog otpada i robe.
Odgovorno lice za transport i logistiku je Bojan Ranković.

Izazov transporta robe i otpada

Pored usluga sakupljanja, skladištenja i zbrinjavanja otpada Miteco je proširio svoju delatnost uslugom transporta neopasnog i opasnog otpada i robe. Ulažući iskustvo i znanje i na tom polju otišli smo korak napred i zaslužili titulu Nacionalnog šampiona u kategoriji zaštite životne sredine i održivog korporativnog poslovanja:
https://www.miteco.rs/sr/miteco-knezevac-je-srpski-sampion

Svoju uslugu transporta robe, neopasnog i opasnog otpada neprestano unapređujemo uvođenjem savremenih procedura i primenom inovativnih logističkih rešenja. Najviši svetski standardi u oblasti transporta i logistike za nas su izazov na koji spremno odgovaramo: 
https://www.youtube.com/watch?v=3-xEFR9-T5I
https://www.youtube.com/watch?v=TDYX_XhMcJk
https://www.youtube.com/watch?v=HSz-kpv-EoM

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija