Vaš opasni ili neopasni otpad potrebno je transportovati na relaciji koju Vi zahtevate? Za vaš otpad potrebno je organizovati pakovanje, obeležavanje i privremeno skladištenje? Ovakva aktivnost podrazumeva sertifikovanu ambalažu, pribavljanje dozvola prema zakonu i pravilnicima i prevoz u odgovarajućim vozilima.

Ostvarite transport Vašeg otpada prema sopstvenim potrebama. Uputite svoj zahtev profesionalnom preduzeću za transport otpada.

Mi vršimo rečni, drumski i želiznički transport opasnog i neopasnog otpada uz doslednu primenu BiZR mera. Spremni smo da odgovorimo na potrebe klijenata i isporučimo Vaš otpad na mesto prema Vašem zahtevu.

Opasni otpad pakujemo, obeležavamo i privremeno skladištimo u našoj transfer stanici i transportujemo u inostranstvo.

Za Vas pribavljamo sve potrebne dozvole, saglasnosti i osiguranja. Očekujte da za Vas vodimo evidencije i pišemo izveštaje o kretanju Vašeg otpada.

Saslušaćemo Vaše zahteve, a tim naših eksperata sprovešće ih u delo. Pronaći ćemo ekonomično i pouzdano rešenje za transport Vašeg otpada na mesto isporuke prema Vašem zahtevu.

Transportujte otpad prema svojim potrebama

Unapredite svoje poslovanje koristeći naše iskustvo u domaćem i međunarodnom transportu otpada. Vršimo prevoz otpada do mesta isporuke po zahtevu klijenta pod povoljnim uslovima.

Usluga logistike i transporta otpada do mesta isporuke po zahtevu klijenta kod nas obuhvata:    

  • povoljnu cenu prevoza,
  • izvršenje usluge prevoza na pouzdan i stručan način,
  • poštovanje zakona u potpunosti i uredno vođenje evidencije,
  • upravljanje otpadom zasnovano na principu očuvanja životne sredine,
  • iskustvo u transportu i skladištenju opasnog i neopasnog otpada.

Sa nama znate da će Vaš otpad bezbedno stići na zahtevanu adresu.

Kako vršimo prevoz

Za prevoz opasnog i neopasnog otpada po zahtevu klijenta obezebedili smo povoljne uslove uz pribavljanje sve prateće dokumentacije i poštovanje zakonskih propisa i BiZR zahteva u svakom segmentu.

Organizujemo drumski, rečni ili železnički transport otpada do mesta isporuke koje kao klijent zahtevate. Prijem opasnog otpada na privremeno skladištenje u našoj transfer stanici vršimo uz pakovanje i obeležavanje otpada prema propisima. Pretovarne postupke i način na koji vršimo prevoz prilagođavamo zavisno od toga da li je u pitanju čvrsti, tečni, rasuti ili vangabaritni teret.

Mi smo jedina kompanija u Srbiji koja vrši rečni transport opasnog otpada čime dostižemo evropske standarde održivog korporativnog poslovanja i  zaštite životne sredine.

Sva uputstva koja dajemo i procedure koje primenjujemo integrisaćete jednostavno u svoj  sistem upravljanja zaštitom životne sredine, kvalitetom i bezbednošću i zdravljem na radu.

Organizujte kod nas transport Vašeg otpada

Potrebno je da nam uputite zahtev za transport otpada do mesta isporuke po Vašem zahtevu, a mi ćemo organizovati celu aktivnost.

Za Vaš otpad potrebno je da imate izveštaj o ispitivanju otpada. Ako ne posedujete ovaj dokument, mi ćemo ga pribaviti za Vas.

Ukoliko Vaš otpad nije pod carinskim nadzorom, svu potrebnu dokumentaciju možemo mi izraditi za Vas i pružiti Vam pomoć pri najavi kretanja opasnog otpada. Ukoliko je Vaš otpad pod carinskim nadzorom, potrebno je da nam dostavite potrebnu dokumentaciju.

1. Izveštaj o ispitivanju otpada

Zakon o upravljanju otpadom nalaže da proizvođač otpada poseduje izveštaj o ispitivanju otpada kojim su utvrđene karakteristike otpada i eventualno prisustvo opasnih materija.

Ako izveštaj o ispitivanju otpda nemate, pribavljanje ovog dokumenta uvrstićemo u svoju ponudu.

2. Kontaktirajte nas

Obratite nam se kako biste kod nas transportovali otpad, a mi ćemo Vas provesti kroz sve procedure i neophodnu dokumentaciju.
Izvršićemo evidenciju i dokumentovanje kretanja Vašeg otpada u skladu sa zakonom.
Vaš zahtev razmotrićemo u kratkom roku i izneti povoljnu ponudu za prevoz Vašeg opasnog ili neopasnog otpada.
Odgovorno lice za logistiku i transport otpada po zahtevu klijenta je Bojan Ranković.

Izazov transporta otpada

Transport otpada još jedna je oblast poslovanja naše kompanije koju kontinuirano unapređujemo. Ulažemo iskustvo i znanje kako bismo bili primer uspešnog korporativnog poslovanja i očuvanja životne sredine. U naše iskustvo ubraja se i transport opasnog otpada iz kragujevačke „Zastave“: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2009&mm=08&dd=03&nav_id=374599&fs=1

Prvi u Srbiji uveli smo u opseg svog poslovanja rečni transport opasnog otpada:
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/1416575/izvezen-recnim-putem-opasan-otpad-otplovio-iz-srbije

Posedujemo kapacitete i znanje za privremeno skladištenje opasnog otpada u našoj transfer stanici kad za to postoji potreba:
http://www.blic.rs/vesti/tema-dana/opasni-otpad-iz-zastave-u-beogradu-ceka-transport-u-austriju/w4d8tkh

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija