Vršite prenamenu industrijske hale, promene u proizvodnom procesu ili zamenu opreme u pogonu? Potrebno je da izvršite čišćenje kontaminiranih površina?  Vaš problem možete rešiti u kratkom roku.

Mi uklanjamo površinske kontaminacije metalnih i betonskih površina peskarenjem, deterdžentima i sl. uz primenu zaštitnih premaza i zbrinjavanje otpada nastalog u procesu čišćenja.

Utvrdićemo nivo zagađenja površina u Vašem postrojenju i izraditi plan čišćenja na osnovu dobijenih podataka.

Po izvršenom čišćenju obezbeđujemo zaštitu površina odgovarajućim industrijskim premazima u cilju produžavanja veka trajanja tretiranim konstrukcijama.

Produžite vek trajanja čeličnih i betonskih konstrukcija pravilnim održavanjem. Kontaktirajte naš tim za čišćenje kontaminiranih površina.

Dekontaminacija površina pod povoljnim uslovima

Mi utvrđujemo nivo zagađenja kontaminiranih površina, izrađujemo plan čišćenja i čistimo kontaminirane površine pod povoljnim uslovima. Naš tim stručnjaka spreman je da efikasno odgovori na Vaše potrebe.

Koristeći našu uslugu dobijate:

  • povoljnu cenu utvrđivanja nivoa kontaminacije i njenog čišćenja,
  • izradu plana čiščenja,
  • potpunu realizaciju preuzete odgovornosti,
  • brzu i pouzdanu reakciju našeg stručnog tima,
  • sveobuhvatni pristup i dosledno poštovanje zakona,
  • zbrinjavanje otpada s ciljem očuvanja životne sredine,
  • značajno iskustvo u čišćenju kontaminiranih površina.

Rešićemo problem kontaminacije površine betonske ili metalne konstrukcije u  Vašem postrojenju na ekološki odgovoran način.

Kako uklanjamo kontaminaciju s površina

Obezbedili smo čišćenje površina kontaminiranih opasnim supstancama po isplativoj ceni uz sve potrebne saglasnosti za upravljanje otpadom. 

Rešenja koja nudimo isplativa su, ekološki održiva i po meri klijenata. Uz poštovanje zakona nastojimo na povećanju bezbednosti rada zaposlenih i smanjenju rizika od udesa.

Naš tim najpre utvrđuje nivo zagađenja kontaminiranih lokaliteta i na osnovu utvrđenog stanja definiše mere za uklanjanje zagađenja. Dekontaminaciju i čišćenje metalnih i betonskih konstrukcija i površina  vršimo peskarenjem, deterdžentima i rastvaračima, dok se kontaminirano zemljište iskopava. Ukoliko je potrebna dodatna zaštita površina, primenjujemo različite vrste membrane ili premaza.

Po realizaciji planiranih mera otpad nastao u procesu čišćenja pakujemo, transportujemo i konačno zbrinjavamo.

Primenjujemo procedure i uputstva koje ćete moći jednostavno integrisati u vaš sistem upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu na jednostavan način.

Uklonite kontaminaciju površina kao naš korisnik

Da biste uklonili kontaminaciju s Vaših površina  potrebno je samo da nas kontaktirate i prepustite nama organizaciju ove aktivnosti.
Utvrdićemo  nivo zagađenja u saradnji s ovlašćenim i atestiranim laboratorijama i predložiti optimalno rešenje za Vašu lokaciju.
Budite sigurni da ćemo svaki preduzeti korak izvršiti u skladu s propisima i standardima.
U kratkom roku očekujte da damo odgovor  na Vaš upit i ponudu.
Odgovorno lice za čišćenje kontaminiranih površina je Nevena Čolić Mohora.

Produžiti vek pogonu i opremi čišćenjem

Čišćenje površina je proces odstranjivanja nečistoća fizičkim ili fizičko-hemijskim putem, uz upotrebu različitih vrsta rastvarača. Kontaminirana oprema ili pogon s kontaminiranim površinama čišćenjem obnavljaju svoju upotrebnu vrednost.

Peskarenje je metod čišćenja pod pritiskom koji omogućava brzo, precizno, detaljno čišćenje kontaminacija u teško dostupnim delovima, a kako izgleda može se videti na primeru: https://www.youtube.com/watch?v=HKsujlrCu2c

Samo čišćenje je pripremni postupak koji znatno utiče na uspeh celokupnog tretmana površine, ali i sveobuhvatnog projekta.

 

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija