Za kompaniju MITECO Kneževac društveno odgovorno poslovanje predstavlja sastavni deo korporativne filozofije i dugoročne poslovne strategije.
Tri pravca u kojima delujemo su:

  • Briga o zaposlenima
  • Podrška zajednici
  • Edukacija 

Briga o zaposlenima

Briga o zaposlenima je temelj našeg uspeha. Od ličnog razvoja i usavršavanja zaposlenih, njihove motivacije i zadovoljstva zavisi i napredak naše firme. Ovakva posvećenost omogućava nam da privučemo i zadržimo najbolje i najkvalifikovanije kadrove, obezbeđujući im radno okruženje na koje oni mogu biti ponosni i uživati u poslu koji obavljaju.

Obuka za zaposlene

Želimo da podstaknemo razvoj naših zaposlenih kroz obuku i dodatno usavršavanje kako bi zaposleni napredovali zajedno sa kompanijom.

MITECO team building

Zaposleni su u prilici da unaprede konkretne aspekte timskog rada koji ujedno razvijaju i osećaj pripadnosti kompaniji.

      

      

      

      

Podrška zajednici

Nastojeći da pozitivno utičemo na društvenu zajednicu MITECO Kneževac inicira i podržava projekte koji su od značaja za zajednicu u kojoj posluje.

MITECO Kneževac preuzeo 5 tona opasnog otpada iz poplavljenog područja

MITECO Kneževac je stavio svoje kapacitete na raspolaganje Vladi Republike Srbije tokom vanredne situacije u Srbiji izazvane poplavama. Preuzeto je 5 tona opasnog otpada koji će o svom trošku MITECO Kneževac zbrinuti - kondenzatorske baterija punjene piralenom (PCB) i kontaminirane ambalaže iz fabrika u restruktuiranju "ZORKA OBOJENA METALURGIJA AD" I "Zorka ENERGETIKA" d.o.o, obe iz Šapca.

Čišćenje reke Tare

MITECO Kneževac je sa svojim zaposlenima organizovao čišćenje reke Tare i njene zemljišne okoline u dužini od 1 km. Tom prilikom prikupljeno je 300 kg otpada i time dat doprinos čistijoj okolini ove prelepe reke u Crnoj Gori.

      

Humanitarni teniski turnir

MITECO Kneževac je organizovao humanitarni teniski turnir MITECO CUP sa koga je sav prikupljeni novac poklonjen Domu za slepe i slabovide „Zbrinjavanje", u Pančevu.

      

Edukacija

MITECO Kneževac je kompanija koja kroz realizaciju različitih projekata nastoji da informiše i edukuje zajednicu, pojedince i kompanije o značaju očuvanja životne sredine želeći radi doprinese lepšoj i čistijoj budućnosti za sve nas.

Rešavanje studije slučaja na fakultetu organizacionih nauka

Kompanija MITECO Kneževac pokrenula je inicijativu na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu za realizaciju studentskog takmičenja u rešavanju studije slučaja na temu "Upravljanja opasnim istorijskim otpadom u Republici Srbiji". Ideja takmičenja je bila da se podstakne zainteresovanost studenata za teme iz oblasti zaštite životne sredine, ali i da ih upoznaju sa prednostima i mogućnostima rada u industriji otpada.

   

Letnja praksa za studente Fakulteta organizacionih nauka 

Od 2006. godine MITECO Kneževac u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka organizuje letnju studentsku praksu za studente završnih godina osnovnih studija. Cilj prakse je da se bolje upoznaju sa industrijom upravljanja otpadom dajući mladima mogućnost da primene teorijska znanja stečena tokom studija.

MITECO Forum

Od 2001. godine Miteco Forum se organizuje svake treće godine i predstavlja platformu edukativnog delovanja u upravljanju opasnim otpadom. Informisanje stručne javnosti i podizanje svesti o aktuelnim temama iz industrije čine MITECO Forum jedinstvenim konceptom u ovom delu Evrope.

   

Likovni konkurs, "ODGOVORNI PRIRODI"

MITECO Kneževac u saradnji sa nevladinom organizacijom „ODGOVORNI PRIRODI" organizovao likovni konkurs, sa ciljem pobuđivanja ekološke svesti kod mladih.

   

 

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija