Radisson Blu Old Mill Hotel

Luksuzni hotel nalazi se na 2.5 kilometra od strogog centra Beograda i odlično je povezan sa svim delovima grada. Radisson Blu Old Mill hotel poseduje „Green Key“, internacionalnu eko-oznaku za hotele. Elegantne sobe hotela opremljene su dizajnerskim nameštajem i imaju jedinstven pogled na ceo Beograd. Odlično pozicioniran, pruža odlične mogućnosti poslovnim ljudima. Nalazi se na 17 kilometara od beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.

Hyatt Regency Belgrade Hotel

Hyatt Regency Beograd je savremen, luksuzan hotel sa 5 zvezdica koji se nalazi na raskrsnici istočne i zapadne Evrope. Hyatt Regency Beograd je hotel koji kombinuje moderan dizajn sa tradicionalnim srpskim gostoprimstvom, a sve u cilju zadovoljenja potreba gostiju. S obzirom na premijernu lokaciju koju zauzima, hotel Hyatt Regency Beograd je idealan hotel kako za poslovne goste, tako i za turiste koji su u poseti Beogradu.

Hotel IN

IN Hotel Beograd je nakon 17 godina bio prvi novootvoren hotel sa 4 zvezdice u Beogradu. Svoja vrata za goste otvorio je u avgustu 2006. godine. Smešten u samom srcu poslovnog centra Novog Beograda, IN Hotel je savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama grada. Na svega petnaest minuta hoda od hotela nalaze se dva najveća shopping centra u Srbiji, veliki park i brojni restorani.

Falkensteiner Hotel

Novi gradski hotel nalazi se u središtu beogradske poslovne zone i zone zabave. Smešten je nedaleko od centra grada, ima odličnu saobraćajnu povezanost sa aerodromom (udaljen 15 kilometara). Dunavski kej sa brojnim noćnim klubovima udaljen je 800 metara, a Beogradska arena 1,5 kilometar od hotela.

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija