Tenis open Rakovica

 U okviru manifestacije „Dani opštine Rakovica", osmu godinu za redom, održan je turnir pod nazivom „Tenis open Rakovica", na kojem su deca iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije Rakovica imala priliku da odmere snage u igranju tenisa.

Prilikom proglašenja pobednika i uručenja nagrada turnira „Tenis open Rakovica" uručena je i zahvalnica firmi MITECO Kneževac, koja je podržala ovaj turnir, a koju je ispred firme primila Ivana Mirković, rukovodilac sektora za finasije i knjigovodstvo.

„Zadovoljstvo nam je da imamo mogućnost da pomognemo deci da se uključe u sport i da doprinesemo njihovom zdravom odrastanju. Kao neko ko privređuje na teritoriji opštine Rakovica, smatramo da je naša dužnost da brinemo o našem okruženju i usmerenju naše dece", istakla je Mirković.

Svečanost je obeležena i u svim osnovnim školama u opštini Rakovica, gde su organizovane „Dečije igre bez granica", u okviru čijih radionica su mališani mogli da pokažu svoje kreativne sposobnosti., a mnogobrojne poznate ličnosti sa muzičke i kulturne scene podržale su akciju i time uveličale njen značaj.

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija