Diplomirani ekonomista – Rukovodilac prodaje i nabavke

daniel milesevic Zvanje Diplomirani ekonomista Daniel je stekao na Fakultetu za primenjene poslovne i društvene studije u Mariboru. U kompaniju MITECO dolazi maja 2015. godine i postaje deo stučnog tima sektora prodaje. Januara 2017. godine je postavljen na poziciju Rukovodioca reciklaže i dekontaminacije. Oktobra 2019. godine je postavljen na poziciju Rukovodilac prodaje i marketinga.

Daniel uspešno obavlja poslove koji se tiču reciklaže transformatora i dekontaminacije ili zbrinjavanja energetskih transformatora sa PCB sadržajem. Zadužen je za upravljanje ljudskim i tehničkim resursima uz primenu mera bezbednosti i zdravlja na radu u sektoru reciklaže, izradu i realizaciju investicionih planova, kontrolu i konstantno unapređenje radnih procesa, praćenje razvoja projekata uz koordinaciju i izvršenje projektnih zadataka i poštovanje ugovorenih rokova.

Višegodišnje iskustvo Daniel je stekao na rukovodećim mestima u oblasti informacionih tehnologija kroz projektovanje, razvoj i korišćenje tehnološki zasnovanih sistema i procesa koji poboljšavaju efikasnost i efektivnost informacija u različitim strateškim, taktičkim i operativnim situacijama.

Govori engleski jezik.

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija