Samit u Beču

Privredna komora Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Austrije i Predstavništvom PKS u Beču 24.marta organizovaće Poslovni forum „Srbija u Beču 2015“.

Miodrag Mitrović, predsednik kompanije Miteco, prisustvovaće Poslovnom forumu koji se održava već četvrtu godinu za redom, i koji će ovog puta biti upriličen u prostorijama Privredne komore Austrije u Beču. Na forumu će se okupiti najviši zvaničnici dve zemlje, predstavnici vlada, privrednih, finansijskih i naučnih institucija, vladinih i nevladinih agencija i kompanija iz različitih sektora privrede dve zemlje, a sve u cilju da se austrijskoj privrednoj javnosti predstavi aktuelni investicioni ambijent u Srbiji i promene koje su nastale u periodu od prethodnog foruma održanog u maju 2014. Nakon plenarnog dela Foruma, održaće se B2B sastanci srpskih i austrijskih privrednika.

Takođe, biće predstavljeni aktuelni i planirani projekti od strateškog značaja u oblasti energetike, zaštite životne sredine i prehrambene industrije, što predstavlja dodatni benefit za kompaniju Miteco i njen nastup na ovom forumu međunarodnog karaktera.

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija