Miteco predavanje

U organizaciji Visoke tehničke škole strukovnih studija iz Zrenjanina, predstavnici kompanije Miteco održali su predavanje o upravljanju opasnim otpadom.

Pred punim amfiteatrom, 21.januara, studentima Visoke tehničke škole strukovnih sudija, TF Mihajlo Pupin Zrenjanin, Poljoprivrednog fakulteta Novi Sad, učenicima STTŠ Uroš Predić iz Zrenjanina kao i profesorima i privrednicima koji posluju na teritoriji Grada Zrenjanina, predstavnici kompanije Miteco održali su predavanje na temu Upravljanje opasnim otpadom. Tom prilikom bilo je reči o industrijskom otpadu, (otpadu iz tekuće proizvodnje i istorijskom opasnom otpadu), skladištenju, transportu i trajnom zbrinjavanju otpada ali i EU strategijama i pravnim regulativama.

Pored predstavnika kompanije Miteco, predavanje na temu Medicinski otpad, održali su predstavnici preduzeća Medical waste disposal.

Broj prisutnih studenata ukazuje na veliko interesovanje za teme koje se tiču upravljanja opasnim otpadom, ekologije, ali i zakonske regulative ove oblasti. Kompanija Miteco još jednom je pokazala da posebnu pažnju posvećuje edukaciji opšte i stručne javnosti, a pre svega mladih ljudi kojima će ove i slične teme itekako značiti u budućim poslovnim izazovima.

 

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija