ECOFAIR 2014 - okrugli sto

Međunarpdni Sajam za zaštitu životne sredine ECOFAIR 2014 održan je od 13-16.10.2014.god. Tema ovogodišnjeg sajma je bila „Zelena energija" , gde je bilo reči o zaštiti i očuvanju životne sredine i prirode, održivom razvoju i međunarodnoj saradnji, kao i o upravljanju prirodnim bogatstvima i strategijama za buduću eksploataciju.

Udruženje IOS „HRABRI ČISTAČ" je i ove godine uzelo učešće u ovoj manifestaciji i predastavilo sebe kao društveno-odgovorno koje prepoznaje značaj zaštite životne sredine gde u ovoj oblasti svaka od članica ulaže značajna sredstva. Štand je posetilo dosta predstavnika kompanija koje se bave industrijskim i opasnim otpadom i tom prilikom je pokazana zainteresovanost za učlanjenjem i saradnjom sa udruženjem.

Organizovan je svakodnevni program u vidu prezentacija članica, kao i Okrugli sto na temu „Strategija upravljanja otpadom i prilagođenje EU standardima". Govornici su bili Aleksandar Vesić i Radmila Šerović predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Siniša Mitrović predstavnik Privredne komore Srbije, kao i Peter Hodecek predstavnik Evropske federacije industrije upravljanja otpadom FEAD koji je ovdašnjoj javnosti predstavio FEAD-dove dokumente o stavu o Pketu kružne ekonomije. 

 

MITECO Kneževac

Kontakt telefoni

+381 11 3564 200
+381 11 3564 199

Adresa

Ulica Oslobođenja 39
Ulica Oslobođenja 39
11000 Beograd, Srbija
11000 Beograd, Srbija